Telemetrija - ogled karte · info · telemetrija · vreme · grobo · status · svetilniki · sporočila · bilteni · brskaj · v gibanju · moj račun
Možnost iskanja z uporabo zvezdice (*?) za prefiksom (išče vse znake, ki se začnejo z nizom prez zvezdico). Primer: VK*
Telemetrija postaje DL1AMT-10 - info
Komentar: APRS IGate TRIER (RX-only)
Lokacija: 49°48.22' N 6°41.10' E - lokator JN39IT22EV - prikaži karto
2.3 km Zahodno smer 280° od Kenn, Rheinland-Pfalz, Germany [?]
5.0 km Jugovzhodno smer 132° od Kordel, Rheinland-Pfalz, Germany
107.4 km Južno smer 196° od Bonn, North Rhine-Westphalia, Germany
116.1 km Zahodno smer 255° od Wiesbaden, Hesse, Germany
Zadnja pozicija: 2024-06-13 23:55:43 UTC (26m52s "nazaj")
2024-06-14 01:55:43 CEST lokalni čas pri: Kenn, Germany [?]
Zadnja telemetrija: 2021-12-30 08:57:54 UTC (896d 15h24m "nazaj")
2021-12-30 09:57:54 CET lokalni čas pri: Kenn, Germany [?]
Projekt: Battery State Tracking
Vrednosti: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Občutljivost bita:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Stran prikazuje telemetrijske podatke, ki jih zbirajo in oddajajo postaje APRS. Telemetrija vsebuje rezultate analognih in digitalnih meritev, kot so temperatura in napetost ter binarni položaji stikal, relejev in drugih spremenljivk z dvema stanjema (vključeno/izključeno, omogočeno/onemogočeno, odprto/zaprto, pravilno/napačno).
User guide · FAQ · Blog · Debatna skupina · Poveži na aprs.fi · AIS strani · Stanje storitve · Statistika podatkovne baze: · Oglaševanje na aprs.fi · Tehnične podrobnosti · API · Dnevnik popravkov · Načrtovane spremembe · Zasluge in zahvala · Pogoji uporabe · iPhone/iPad APRS